Smipack BP802AR

Verpakkingsmachines van Smipack

Smipack specialiseert zich in diverse typen verpakkingsmachines: van handbediende koepelsealers tot en met geheel geautomatiseerde, volcontinue verpakkingssystemen.

Waarom kopen onze klanten een Smipack machine?

Prijs kwaliteitverhouding
De machines van Smipack bieden een uitstekende prijs kwaliteitverhouding mede mogelijk gemaakt door het productieproces van Smipack. Zij produceren 1000-en machines per jaar.
Modulaire units
Door de modulaire opbouw bij automatische verpakkingslijnen zijn de afzonderlijke Smipack-units binnen de systemen volledig uitwisselbaar. Een investering is daardoor relatief laag en biedt een hoge functionaliteit.
Breed scala aan machines
Smipack levert voor elke sector wel een verpakkingsoplossing. Van elke toepassing hebben wij wel een machine op voorraad voor verkoop of verhuur.
Over Smipack

Ontstaan in 1997 heeft Smipack ondertussen een breed inzetbaar gamma aan verpakkingsmachines met een hoog bedieningsgemak. Smipack heeft een winnend product met een uitstekende prijs kwaliteitverhouding. Dankzij dit bedrijfsbeleid kan Smipack jaarlijks 1000-en eenheden produceren en behoort Smipack tot de wereldleiders in zijn sector. 

Smipack heeft een aantal handmatige machines: de smipack SL45 en SL55. Ook levert Smipack een aantal semi-handmatige machines, zoals de  Smipack FP560A en de Smipack FP870A, allen met een bijbehorende krimptunnel, zoals bijvoorbeeld een Smipack T450 of T650 en de BP800. Automatische machines zoals de Smipack BP802AS, de XP650 AR of een flowpacker zoals de FW550 nemen al het handwerk uit handen.

Prettig zaken doen met kundige en vriendelijke mensen
Marcel Cornelisse - M&C
Smipack occasions
Benieuwd naar de mogelijkheden van Smipack?
Meer weten over welke oplossingen van
Smipack we
aanbieden?

Ik wil graag de nieuwsbrief ontvangen

Benieuwd hoe wij jou kunnen helpen? Het eerste gesprek is altijd gratis.

Neem contact op om jouw uitdaging te bespreken.

Kom kijken in onze showroom in Weesp.

Oplossingen

Bedankt voor het downloaden van de productinformatie.

Graag vertellen we jou meer over onze producten, laat hier je e-mailadres achter en dan nemen we contact met je op.