Bolloré folie

Verpakkingsfolie van Bolloré

Bolloré, voor als je het allermooiste product voor jouw klanten wilt

Wat zijn de voordelen van Bolloré?

Hoge kwaliteit
Bolloré folie wordt geproduceerd met de beste kwaliteit grondstoffen in een high-tech productieomgeving. Deze folie is zeer geschikt voor toepassingen in de voedselindustrie.
Ultra Dun
Bolloré maakt de dunste folies ter wereld. Door gebruik van de laatste technologieën kan Bolloré met dunnere folie dezelfde prestaties leveren als andere leveranciers.
Optimaal gebruik van machines
Wanneer je produceert met folie van lage kwaliteit heeft een machine veel onderhoud nodig. Met folie van Bolloré zal dat nooit gebeuren. De folie is ontwikkeld om snel te dichten en te krimpen bij lage temperaturen, dus beter voor de omgeving.
Over Bolloré

Nodema is exclusief importeur van de Bolloré krimpfolie, een van de beste heldere krimpfolie-fabrikanten ter wereld. Voor elk te verpakken product is er een passende folie. Ultra Dun, en hoe dunner hoe beter voor onze omgeving. Bolloré ontwikkelt zich keer op keer, één van de nieuwste ontwikkelingen is de BRi folie. Bolloré Bolphane ® BRi is een ultradunne folie die bestaat uit 30% regeneraat. De veelzijdige krimpfolie bevat 30% post-industrieel geregenereerd ruw materiaal. De hoge cohesiesterkte maakt het een geschikte folie voor het verpakken van industriële of consumptiegoederen. Perfect voor de verpakking van industriële en consumptiegoederen.

Alle Bolloré polyolefine krimpfolies zijn aan het einde van hun levensduur ofwel recyclebaar via industriële processen.

Wil je krimpfolie bestellen? Dan ben je hier dus aan het juiste adres!

Na een test van vele soorten folie, kiest Na-Nomi opnieuw voor Bolloré van Nodema. Dit vanwege de betrouwbare samenstelling en de hoge kwaliteit van de folie. 
Roy van Beem - Na-Nomi

Productsheets

Benieuwd naar de mogelijkheden van Bolloré?
Ontdek de mogelijk-heden van Bolloré

Ik wil graag de nieuwsbrief ontvangen

Benieuwd hoe wij jou kunnen helpen? Het eerste gesprek is altijd gratis.

Neem contact op om jouw uitdaging te bespreken.

Kom kijken in onze showroom in Weesp.

Oplossingen

Bedankt voor het downloaden van de productinformatie.

Graag vertellen we jou meer over onze producten, laat hier je e-mailadres achter en dan nemen we contact met je op.