Herma 152 C

Etiketteermachines van HERMA

HERMA is dé standaard in etiketteren.

De voordelen van HERMA.

State of the art
Compact, variabel, snel en zeer productief: HERMA etiketteermachines genieten niet voor niets een uitstekende reputatie.
Betrouwbaar
De combinatie van zeer gemotiveerde medewerkers en uitmuntende productie zorgt voor een constant hoge kwaliteit van de beste etiketteersystemen van de wereld.
Onderhoudsvriendelijk
HERMA geeft continue speciale aandacht aan haar systemen om deze zo veel mogelijk onderhoudsvrij te maken, anders zijn wij er om te helpen.
Over HERMA

HERMA bouwt al meer dan 100 jaar de meest betrouwbare etiketteerapparaten. De producten van HERMA kenmerken zich door bedieningsgemak en de allerbeste techniek en zijn eenvoudig te integreren in verpakkingslijnen en logistieke systemen.

De uitstraling van producten is belangrijker dan ooit en bevatten tegelijkertijd veiligheidsinformatie. Pharmaceutica, voeding, OEM-componenten en consumentengoederen: de efficiëntie en kosteneffectiviteit van complete productielijnen hangt af van hoe betrouwbaar het etiketteren van grote hoeveelheden bij hoge cyclus snelheden gedaan kan worden.

HERMA is wereldleider op het gebied van etiketteersystemen voor zelfklevende etiketten op rol. HERMA ontwerpt en bouwt hoogwaardige systemen en beschikt over een reeks standaard- en speciale machines. De etiketteermachines met als kern de krachtige HERMA 500 garanderen kwaliteit, flexibiliteit, connectiviteit en ondersteuning over de hele wereld. 

"Het is fijn om met een bedrijf als Nodema te werken omdat zij ons helpen met innoveren."
Serge Langenhuijsen - Boboli
HERMA occasions
Benieuwd naar de mogelijkheden van HERMA?
Ontdek de mogelijk-heden van HERMA

Ik wil graag de nieuwsbrief ontvangen

Benieuwd hoe wij jou kunnen helpen? Het eerste gesprek is altijd gratis.

Neem contact op om jouw uitdaging te bespreken.

Kom kijken in onze showroom in Weesp.

Oplossingen

Bedankt voor het downloaden van de productinformatie.

Graag vertellen we jou meer over onze producten, laat hier je e-mailadres achter en dan nemen we contact met je op.