Nodema pand

Etiketteer- en verpakkings-oplossingen van wereldniveau.

Nodema is een ISO gecertificeerde onderneming die al bijna 35 jaar gespecialiseerd is in de verkoop, service en onderhoud van verpakkingstoepassingen. In het bijzonder folieverpakkingsmachines, etiketteermachines, feeders en verbruiksmaterialen zoals folie. Ook zijn wij leverancier van pick en place systemen van GUK Sigma.

Wij hebben al 1000-en klanten in Nederland geholpen aan een goede oplossing op gebied van verpakken of etiketteren.
Nodema vergadering
Potjes verpakken- kleiner
Etiketteren
Potjes verpakken- kleiner
Etiketteren

Waarom Nodema?

+35 jaar ervaring

Wij helpen al meer dan 35 jaar onze klanten met optimale oplossingen voor verpakkingen en etiketten in elke industrie binnen Nederland. 

Alles onder één dak

Door onze ervaring kunnen wij onze klanten goed advies geven. Daarna helpen wij jou ook met de installatie, storingen, onderhoud en verbruiksmaterialen zoals folie.

Machine onderhoud en storingsdienst

Met onze ervaren monteurs op de weg onderhouden wij alle systemen maar ook helpen wij onze klanten snel bij storingen.

ISO, VCA en NEN

Zowel Nodema als haar medewerkers beschikken over de juiste papieren en voldoen aan de huidige normen. Zo ben je verzekerd van goede hulp.

Levering uit voorraad

Uit voorraad leveren wij vaak binnen 24 uur een vervangend onderdeel om jouw machine weer snel productieklaar te hebben. Ook hebben wij veel folie op voorraad die wij snel kunnen leveren.

Gebruikte machines en verhuur

Wij hebben altijd gebruikte etiketteer– en verpakkingsoplossingen klaar staan voor verkoop of verhuur. Zo kunnen wij vaak binnen een week al onze klanten op weg helpen om hun productie te verhogen.

De specialisten van Nodema.

Ons team bestaat uit specialisten die hun vak verstaan en samen met onze leveranciers vinden wij altijd een goede oplossing voor klantvragen. Niet alleen op het gebied van machines kunnen wij jou helpen, maar ook op het gebied van folie weten wij alles
Maarten
test 3
test
Maarten
TEST
test
Maarten
Keith Kan
TEST
Maarten
Maarten van Rooijen
Accountmanager

Benieuwd hoe wij jou kunnen helpen? Graag nodigen wij jou uit bij ons in Weesp om jouw producten te testen. Wij hebben altijd diverse mogelijkheden.

Neem contact op
om jouw uitdaging
te bespreken.

Kom kijken in onze
showroom in Weesp.

Benieuwd hoe wij jou kunnen helpen? Graag nodigen wij jou uit bij ons in Weesp om jouw producten te testen. Wij hebben altijd diverse mogelijkheden.

Neem contact op om jouw uitdaging te bespreken.

Kom kijken in onze showroom in Weesp.

Oplossingen