BVM compacta 5022

Verpakkingsmachines van BVM BRUNNER

BVM BRUNNER staat voor innovatieve en krachtige verpakkingsmachines die worden gekenmerkt door veelzijdigheid, precisie en duurzaamheid.

Waarom kiezen onze klanten voor een BVM machine?

Betrouwbaar
BVM BRUNNER maakt al jaren de meest betrouwbare verpakkingsmachines door het gebruik van hoogwaardige materialen. De machines van BVM gaan 20+ jaar mee als ze onderhouden worden door Nodema.
Kwaliteit
De kwaliteit van BVM staat buiten kijf. Naast het gebruik van de beste materialen voldoen al hun machines aan de huidige kwaliteitsnormen met betrekking tot de eisen voor energie en milieu.
Innovatief
BVM blijft zich elk jaar ontwikkelen en past hun machines aan naar de huidige hoge standaarden. Zo zijn er recent de innovatieve papier verpakkingsmachines bijgekomen.
Verpakkingsmachines en knowhow van A tot Z

BVM Brunner staat voor innovatie en prestatie. De verpakkingsmachines staan bekend om hun veelzijdigheid en lange levensduur.

BVM loopt voorop met het verpakken voor bedrijven in de E-Commerce. Of het nu een machine is voor retouren of het verpakken in papier, BVM blinkt uit in hun betrouwbare en innovatieve machines. Met inmiddels drie typen papier verpakkingsmachines kan BVM aan alle klantwensen voldoen. 

Het uitgebreide productassortiment omvat verpakkingsmachines in de folie-, tray- en papiersector, evenals geschikte toevoer-, transport- en handlingsystemen. Welke BVM machine je ook kiest: dankzij modulaire componenten maken alle systemen van BVM een individuele aanpassing mogelijk.

Binnen de SW-sector doen wij van Iederz wel eens wat aparte verpakking projecten voor onze klanten. Nodema denkt altijd mee in oplossingen zodat we toch met de mensen binnen de SW zo efficiënt mogelijk kunnen werken. Zowel het verpakken alsook het etiketteren doen wij daarom graag met Nodema.
Bernd ter Keurs - Iederz
BVM verpakmachines occasions
Benieuwd naar de mogelijkheden van BVM Brunner?
Ontdek de mogelijk-heden van BVM

Ik wil graag de nieuwsbrief ontvangen

Benieuwd hoe wij jou kunnen helpen? Het eerste gesprek is altijd gratis.

Neem contact op om jouw uitdaging te bespreken.

Kom kijken in onze showroom in Weesp.

Oplossingen

Bedankt voor het downloaden van de productinformatie.

Graag vertellen we jou meer over onze producten, laat hier je e-mailadres achter en dan nemen we contact met je op.