Verpakkingsfolie van KWK Braun

KWK Braun levert PE folie van de hoogste kwaliteit.

Wat zijn de voordelen van KWK Braun?

Kwaliteit
Dankzij de jarenlange samenwerking met grote Duitse en internationale voedingsmiddelen- en pharmaceutische bedrijven weet KWK Braun precies wat de eisen van deze industrie zijn. De hoogste kwaliteit in combinatie met uitzonderlijke productveiligheid onderscheiden de KWK folies van de concurrentie.
Besparen
Een PE folie met een kleinere dikte is vaak een verstandigste keuze om materiaal te besparen. Dankzij hoogwaardige grondstoffen en de nieuwste machinetechniek kan KWK-folie vaak aanzienlijk in foliedikte worden gereduceerd ten opzichte van de concurrentie. Dit biedt de klant meerdere voordelen.
Constant
Je kunt rekenen op een constante dikte (geringe tolerantie) waardoor het verwerkbaar is op vrijwel alle verpakkingsmachines en zorgt voor minimale vervuiling aan de lassystemen. Dit bespaart onderhoud en zorgt voor continue productie.
Over KWK Braun

KWK Braun produceert dagelijks meer dan 45 ton polyethyleenfolie. Hierdoor zijn zij een betrouwbare en flexibele partner voor onze klanten en leveren zij kwalitatief hoogwaardige folie.

KWK Braun is gespecialiseerd in de hoge eisen van de voedingsmiddelen- en pharmaceutische industrie.

De milieucertificeringen volgens EMAS en ISO 14001 bewijzen ook dat de producten op een ecologisch verantwoorde en milieuvriendelijke manier worden geproduceerd. Bovendien heeft KWK alle certificaten om voor de veel eisende pharmaceutisch- en voedselindustrie gebruikt te worden. 

Het is ook mogelijk om speciale folie te bestellen, zoals gekleurde, stroeve of dichte folie.

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit, sed do eiusmod tempor incididunt ut labore et dolore magna aliqua.
Lorem Ipsum

Productsheets

Benieuwd naar de mogelijkheden van KWK Braun?
Meer weten over welke oplossingen van KWK Braun we aanbieden?

Ik wil graag de nieuwsbrief ontvangen

Benieuwd hoe wij jou kunnen helpen? Het eerste gesprek is altijd gratis.

Neem contact op om jouw uitdaging te bespreken.

Kom kijken in onze showroom in Weesp.

Oplossingen

Bedankt voor het downloaden van de productinformatie.

Graag vertellen we jou meer over onze producten, laat hier je e-mailadres achter en dan nemen we contact met je op.