Elried coderen verpakking

Codingsystemen van edding

edding is de expert als het gaat om industriële coding. Al 60 jaar combineren zij hun ervaring met het innovatievermogen van een start-up. Deze printers zijn de snelste ter wereld.

Waar kun je op rekenen met edding?

Unieke communicatie
De edding in-line 12 biedt unieke communicatiemogelijkheden die nooit eerder door een industriële printer zijn vertoond. Deze printer past naadloos in productielijnen en kan volledig in het netwerk worden geïntegreerd via de talrijke in- en uitgangen.
Betrouwbaar
De compacte printer levert ook superieure betrouwbaarheid dankzij de robuuste aluminium behuizing en het hoogwaardige ontwerp en fabricage in Duitsland. Deze betrouwbaarheid leidt tot een hoge productie-efficiëntie.
Flexibiliteit
Dankzij de inkt-expertise van edding is printen met een hoge resolutie (600 dpi) met verschillende inktsoorten en kleuren mogelijk op vrijwel elk materiaal; waaronder karton, plastic, glas en metaal. Er is zelfs food grade inkt gemaakt van drop.
Toepassingen van edding

In-line printer

De in-line printer biedt een sterk geïntegreerd printsysteem voor eenvoudige installatie in nieuwe en bestaande productielijnen. Het systeem wordt geleverd als een compleet pakket met alle benodigde accessoires. Dankzij het gebruiksgemak zijn gespecialiseerde technici overbodig. Met zijn talrijke in- en uitgangen kan de compacte printer naar behoefte communiceren met andere machines en volledig in het netwerk worden geïntegreerd.

Mobiele printer

De mobiele printer biedt een sterk geïntegreerd printsysteem wat mobiel gebruikt kan worden. Het systeem wordt geleverd als een compleet pakket met alle benodigde accessoires. Dankzij het gebruiksgemak zijn gespecialiseerde technici overbodig.

De printers en de inkt van edding zijn een unieke combinatie waar wij veel klanten mee helpen.
Gijs Kurvers

Helaas hebben wij momenteel geen machines van dit merk beschikbaar, neem contact met ons op voor de mogelijkheden!

Benieuwd naar de mogelijkheden van edding?
Meer weten over welke oplossingen van edding
we aanbieden?

Kom kijken in onze
showroom in Weesp.

Benieuwd hoe wij jou kunnen helpen? Het eerste gesprek is altijd gratis.

Neem contact op om jouw uitdaging te bespreken.

Kom kijken in onze showroom in Weesp.

Oplossingen