Nodema Brengt Innovaties naar de Empack 2024

Nodema was trots om aanwezig te zijn tijdens de Empack 2024, een toonaangevende internationale vakbeurs gericht op de verpakkingsindustrie. Deze beurs is een essentiële ontmoetingsplaats voor professionals die de nieuwste trends en technologieën willen ontdekken.

Tijdens de Empack presenteerde Nodema de nieuwste flowpacker van Smipack, een veelzijdige machine die perfect geschikt is voor verpakkingen. Of het nu gaat om het verpakken van bolletjes en boterhammen of messen en vorken, deze machine biedt ongekende mogelijkheden en flexibiliteit.

Een belangrijk thema voor Nodema dit jaar was duurzaamheid. We toonden aan dat verpakken steeds duurzamer kan worden door gebruik te maken van innovatieve technieken en materialen. Dit trok veel aandacht en leidde tot interessante gesprekken met zowel nieuwe als bestaande klanten.

De beurs was een groot succes. We hadden talloze inspirerende gesprekken met geïnteresseerden en klanten, en het was een fantastische gelegenheid om al onze verpakkingstoepassingen aan een breder publiek te laten zien.

We kijken ernaar uit om volgend jaar opnieuw aanwezig te zijn op de Empack. Tot dan!

 

Blijf op de hoogte

Wil jij op de hoogte blijven van het laatste nieuws. Schrijf je dan nu in voor onze nieuwsbrief!

Meer nieuws

Topics

Blijf op de hoogte

Deel dit artikel

Oplossingen