Nieuwe installatie bij Cards Unlimited: Een pareltje voor het machinepark

Bij Cards Unlimited hebben ze een ware aanwinst toegevoegd aan hun machinepark, al zeggen ze het zelf! Dit keer betreft het een high design codingline waarmee het mogelijk is om twee passen tegelijkertijd op een drager te plakken. Deze geavanceerde technologie biedt de mogelijkheid om boven de cadeaukaart een extra item te plaatsen, zoals een kortingskaart, maar ook andere items behoren tot de mogelijkheden.

Wat deze installatie bijzonder maakt, is niet alleen de veelzijdigheid, maar ook de precisie en snelheid waarmee het werkt. De nieuwe codingline is samengesteld door Nodema BV en bestaat uit een unieke combinatie van een Kraus feeder, een Robatech lijm unit en een GUK-Sigma Pick & Place unit. Deze zorgvuldig gekozen componenten zorgen ervoor dat de installatie zeer nauwkeurig werkt en de productie-efficiëntie aanzienlijk verhoogt.

Met deze toevoeging is Cards Unlimited nog beter uitgerust om hun klanten te voorzien van innovatieve en kwalitatief hoogwaardige oplossingen. Nodema BV is trots op deze samenwerking en kijkt uit naar de verdere successen die dit pareltje in het machinepark van Cards Unlimited zal brengen.

Voor meer informatie over onze installaties en maatwerkoplossingen, neem gerust contact met ons op via onze website.

Blijf op de hoogte

Wil jij op de hoogte blijven van het laatste nieuws. Schrijf je dan nu in voor onze nieuwsbrief!

Meer nieuws

Topics

Blijf op de hoogte

Deel dit artikel

Oplossingen